меню
PМова: Рус Eng
8Резерв столиків
pдзвоніть:(044) 279 0215

Кухня

 


Традиційні британські страви

при приготуванні страви використовується віскі

«Хаггіс» з крем-картоплею, пюре з брукви та смородиновим соусом 245 г       155
хаггіс тушкується з Finlaggan Old Reserve

при приготуванні страви використовується віскі

Яловичина «Веллінгтон» з грибним асорті та перцевим соусом 200/60/60 г       650
перцевий соус фламбується з віскі Bowmore №1

при приготуванні страви використовується віскі

Традиційний британський пай з томленою яловичиною та овочами 330 г       297
 пай томиться з Finlaggan Old Reserve

при приготуванні страви використовується віскі

Пай з качкою та грибами 305 г       450
пай томиться  з Finlaggan Old Reserve

при приготуванні страви використовується віскі

Пастуший пиріг з лососем та овочами під вершковим соусом 340 г       340
пай томиться з Finlaggan Old Reserve
Стаффордширський млинець з м'ясом качки 175 г       260
Стаффордширський млинець з лососем та шпинатом 180 г       260
Стаффордширські млинці з грибами 190 г       260

Холодні закуски

Карпачо з яловичини 115 г       230
Оселедець з картоплею «Дюшес», маринованою цибулею та маслом із петрушки 140 г       189
Рулети із лосося «Гравлакс» з мусом із Маскарпоне та червоною ікрою 110 г       290
Карпачо з лобстера з чорною ікрою на мусі Маскарпоне 85 г       450
Дует паштетів із оселедця та скумбрії на житньому хлібі зі смарагдовим маслом 120 г       115
Паштет з осетра на повітряній хрусткій шкірці 85 г       180
Цвітна капуста під крихтою з бекону з пак-чой 65 г       120
М'ясне плато 80/95 г       350

Салати

Мікс салат з руколою, в'яленими томатами, карамелізованим ананасом та снігом із сиру Буше-де-Шевре 145 г       195

при приготуванні страви використовується віскі

Салат з качиними делікатесами та перепелиним яйцем пашот 165 г       287
терін з фуа-гра маринується з додаванням віскі Bowmore №1
Салат з запеченим ростбіфом, яблуками та шпинатом під соусом Мері Роуз 185 г       185
Салат з обсмаженими креветками та рожевим імбиром 170 г       325
Овочевий салат з підсоленим тунцем та мусом з копченої скумбрії 150 г       220

Гарячi закуски

Гребінці соте з беконом на цибулі порей 130 г       423
 
Обсмажений в клярі кальмар з рисовими чіпсами 210 г       185
Альтернативне різотто з бейбі-кальмаром 125 г       280

Супи

Юшка із білих грибів 250 г       225

при приготуванні страви використовується віскі

Шотландський цибулевий суп з томленою яловичиною та гратеном із сиру Чеддер 275 г       209
з 10-річним віскі Glenmorangie Original
Крем-суп з устрицями 175 г       285

Риба

Філе сібаса під глазур'ю з соусу Теріякі з крем-картоплею та ікрою з чорнил каракатиці 175 г       343
Стейк з копченого осетра на хрусткому рисі з аспарагусом, соусом Голандез і чорною ікрою 170/100 г       590
Філе лосося в розмариновій паніровці з яблуневим чатні 235 г       492
Лобстер Термідор 550 г       1890
Філе осетра на подушці з лука, в глазурі з деміглас та з ікрою з чорнил каракатиці 180 г       295
Восьминіг з картопляною еспумою та чіпсою з тапiокi 200 г       490

Птиця та м'ясо

Гусяча ніжка конфі зі смаженою картоплею та брюссельською капустою 460 г       540
Стейк тартар із яловичини 220/100 г       449
Фуа-гра з карамелізованим яблуком та малиновим кулі 130/70/30 г       540
Каре оленя під ягідним соусом з грибами шиітаке 200/185 г       720
Томлене серце оленя зі сферами з картопляного пюре під соусом деміглас 150 г       260
Філе страуса, фаршироване фуа гра, з грибними каннеллони під сирним соусом 220 г       720

Гриль

Сібас 100 г       235
вартість вказана за 100 г, вага готової страви може скласти від 350 до 450 г
Стейк із лосося 100 г       330
вартість вказана за 100 г, вага готової страви може скласти від 350 до 450 г
Корейка новозеландського ягняти 100 г       530
вартість вказана за 100 г, вага готової страви може скласти від 350 до 450 г
Корейка свинини на кістці 100 г       145
вартість вказана за 100 г, вага готової страви може скласти від 350 до 450 г
Стейк Ріб-ай 100 г       299
вартість вказана за 100 г, вага готової страви може скласти від 350 до 450 г
Стейк Ті-боун 100 г       299
вартість вказана за 100 г, вага готової страви може скласти від 350 до 450 г

Гарнiри

Картопля по-французьки 150 г       78
Овочі гриль 250 г       119
Спаржа з вершковим маслом 120 г       390
Картопля «Кассероль» 150 г       77
Обсмажений шпинат 75 г       105

Десерти

Профітролі з ніжним заварним кремом 150 г       109
Кулька морозива чи сорбету на вибір з моментальним приготуванням при Вас 50 г       75
Кулька морозива чи сорбету на вибір 50 г       37
Асорті із сирів 150/50 г       425
Яблучна тарта з карамельним соусом і морозивом 270 г       125
Шоколадна панакота, вкрита рожевим велюром 180 г       150
Ціни вказані в гривнях