Власні релізи віскі - Whisky Corner
Бронювання столу
En Ua Ru
Бронювання столу
Бронювання столу
ua

Власні релізи віскі

Whisky Corner

2009

Bruichladdich Super Heavily Peated, 46%

Single Malt

Унікальність даного віскі полягає в тому, що він є найдимнішим, який коли-небудь виходив під іменем Bruichladdich. Окуренність солоду, використаного для його створення, дорівнює 79 ppm.

Докладніше

2012

BenRiach 16 Years Old Virgin Oak Hogshead Cask #3269, 49,3%

Single Malt

Шотландський віскі традиційно витримують в бочках з-під бурбону та хересу. Тому цей розлив, витриманий у новій бочці з американського дуба, є насправді унікальним.

Докладніше

2012

BenRiach 18 Years Old Oloroso Butt Cask #7353, 52,1%

Single Malt

Цей віскі був витриманий 18 років у бочці з-під хересу Олоросо першого наповнення, що подарувало йому ноти чорного перцю, шкіри та вибухової хересної фруктовості. Враховуючи те, що для виробництва даного віскі використовували окурений торфом ячмінь, смак вийшов із вибуховою димністю, однак з вершковою ніжністю та витонченістю, який переходить у довготривалий, зігріваючий післясмак.

Докладніше

2012

BenRiach 18 Years Old Rum Barrel Cask #1644, 57,6%

Single Malt

Сміливий  експеримент витримки димного віскі в бочці з-під ямайського рому. Смак і аромат цього віскі насичений димом і торфом.

Докладніше

2012

BenRiach 32 Years Old Refill Bourbon Barrel Cask #7512, 44,5%

Single Malt

Цей віскі буде бажаним екземпляром будь-якої колекції. Бутильований при бочковій міцності, без холодної фільтрації та корекції кольору карамеллю, це віскі в його чистому – первозданному вигляді.

Докладніше

2016

Ukrainian Whisky Connoisseurs Club Choice Fettercairn 35 Years Old 1978, 53,5%

Single Malt

Бутилирован в 35 летнем возрасте при бочковой крепости, без холодной фильтрации и коррекции цвета карамелью, виски Fettercairn 35 Years Old 1978, 53,5% способен удивить всех и каждого!

Докладніше

2016

Murray McDavid Mortlach
19 Years Old, 55,1%

Single Malt

Перший реліз нашої співпраці – Мортлах. Найстаріша віскокурня сучасної столиці виробництва віскі – міста Дафтаун. Заснована 1823 року, віскокурня досьогодні виробляє віскі старого стилю. Ми довго шукали бочку з-під бурбона, яка б повністю передавала основні характери аромату та смаку, притаманні цьому типу витримки. І, здається, ми знайшли.

Докладніше

2017

Murray McDavid Mortlach
20 Years Old 1st Fill PX Hogshead Finish, 47,5%

Single Malt

Ідея цього релізу полягає в тому, щоб прослідкувати розвиток одного й того ж віскі в різних бочках. З однієї сторони, ми втратили в міцності, але взамін набули нових відтінків і вражень. Врешті-решт ми маємо чудовий віскі, який буде відмінним дижестивом і приємним фіналом вашої вечері.

Докладніше

2018

Ukrainian Whisky Connoisseurs Club Choice Aberlour 9 Years Old
1st Fill Oloroso, 56,3%

Single Malt

Що спільного у віскі та хересу – виробники обох напоїв вважають їх кращими в світі ліками і панацеєю від усіх хвороб. Смакуючи цей віскі після вечері в якості дижестива, ви зможете поринути в казку та уявити море, хвилюючі пісні та пронизуючі серце звуки гітари.

Докладніше

2017

Ukrainian Whisky Connoisseurs Club Choice Tobermory 22 Years Old
1st Fill Allier, 56,6%

Single Malt

Члени Українського Клубу шанувальників віскі ім. О.Я.Савченка та експерти Шотландського дому-ресторану “WHISKY CORNER” відслідковували визрівання цього віскі в бочці та контролювали поступовий набір вишуканого та неповторного смаку. 14 жовтня 2017 року цьому віскі виповнилося 22 роки. На думку експертів, саме зараз він досяг довершеності та готовий дарувати шанувальникам неповторну насолоду.

Докладніше

2018

Ukrainian Whisky Connoisseurs Club’s Choice Allt-A-Bhainne 9 Years Old White Muscat Red Stone, 53,2%

Single Malt

Дотримати віскі в бочках з-під різних вин – завжди цікавий і захоплюючий процес, але не завжди можна передбачити результат. Досліди за минулі роки дозволяють сказати: чим яскравішим та самобутнішим було вино в бочці, тим більше нюансів вона зможе передати віскі. Наразі віскі побував у бочках з-під портвейнів, шардоне, марсали, сотерна різних виробників, але ніколи не набував нових якостей у бочках з-під вин, вироблених у Масандрі. Для такого досліду експертами Всеукраїнського Клубу шанувальників віскі та ресторану Whisky Corner було обрано бочку з-під Мускату білого червоного каменя.

Докладніше

2018

Ukrainian Whisky Connoisseurs Club Choice
Caol Ila 7 Years Old
Port Livadia, 58%

Single Malt

Всеукраїнський Клуб шанувальників віскі імені О.Я. Савченка давно виношував ідею експерименту з довитримкою віскі в бочках з-під марочних масандрівських кріплених вин.  2016 року нам пощастило знайти унікальну бочку на найкращому виноробному підприємстві Південного берега Криму з виробництва портвейну «Лівадія» – господарстві графа Воронцова. Протягом більше 50 років ця бочка використовувалася виключно для витримки портвейну «Лівадія» у Воронцовських підвалах біля міста Алупка. Для наступної витримки в цій бочці був обраний віскі з чистим, острівним, відверто димним характером від іменитої віскокурні Caol Ila.

Докладніше

2020

Ukrainian Whisky Connoisseurs Club’s Choice Caol Ila 12 Years Old, 57,5%

Single Malt

Віскі Caol Ila, відібраний нашими експертами, після 14-річного перебування в бочці з-під бурбона розділили на дві частини. Першу частину розлили в бутилки/пляшки, і одну з них ви бачите зараз. А другу частину помістили в бочку з-під білого портвейну для довитримки.<br> Таким чином, у шанувальників віскі буде унікальна можливість спробувати віскі Caol Ila до та після довитримки у винній бочці та самим оцінити її вплив.

Докладніше

2019

Fettercairn 22 Years Old
Rare Stock Brandy / Red Livadiya IRA’s Cask, 49%

Віскі Fettercairn 22 роки визрівав у бочці з-під бурбона, потім для довитримки його помістили в унікальну бочку Quarter Cask, де спочатку був коньяк, а потім – червоний портвейн, який відрізняється темно-гранатовим кольором і бархатистістю смаку. Звичайно для довитримки віскі використовується або бочка меншого розміру, або бочка, в якій був коньяк, або бочка з-під вина.<br> У нашому випадку об’єднані  три фактори, здатні відточити смак віскі, наповнити його необхідними ароматами та нотками. Взявши до рук бокал віскі Fettercairn після його перебування в чарівній бочці, вдихнувши його аромат і трохи пригубивши, відчуваєш, що доторкнувся до чогось прекрасного та піднесеного.

Докладніше

Ukrainian Whisky Connoisseurs Club’s Choice Teaninich 14 Years Old, 54%

Single Malt

Віскі Teaninich  – благородний напій, розкішний аромат якого ввібрав у себе пахощі чудових квітів, японського зеленого чаю та зацукрованих фруктів. Смак досить теплий, зігріваючий, але дуже легкий і приємний, як і тривалий післясмак, який супроводжується нотками прянощів і стиглих фруктів.

Докладніше

2019

Ukrainian Whisky Connoisseurs Club’s Choice Craigellachie 14 Year Old Kokur, 52%

Single Malt

Віскі Craigellachie — досить незвичайний представник Спейсайду. Для довитримки використовувалася бочка, в якій знаходилось унікальне десертне вино Кокур. Вона зберігає аромати Кокура, змушує розкритися «сором`язливий» віскі, показати свої найкращі сторони та спростувати помилкову думку про ваговитість. У результаті нас очікує повнотілий, злегка маслянистий віскі Craigellachie, який відповідає давнім традиціям Спейсайду.

Докладніше

2019

Ukrainian Whisky Connoisseurs Club’s Choice Linkwood 11 Years Old Marsala, 56,3%

Linkwood – легке квіткове шотландське віскі Спейсайду, що вважається одним з найкращих серед своїх побратимів. Відомий критик віскі Майкл Джексон, колишній шанувальник цього напою, стверджував, що його смак схожий на суміш нот рожевої води і вишні. У ньому поєднуються всі необхідні якості класичного напою: солодкість солоду, фруктові ноти і традиційна димність.

Докладніше

2020

Ukrainian Whisky Connoisseurs Club’s Choice Secret Orkney 15 Year Old Refill Sherry, 55,4%

Single Malt

Частина перша. Бурі – той, хто народив. Провівши 15 років у хересній бочці, він набув смаку ванілі та спецій. Небагато дуба та відтінки сірки роблять Orkney  Single Malt  добре збалансованим.

Докладніше
БРОНЮВАННЯ СТОЛУ