Бронювання столу
En Ua Ru
Бронювання столу
Бронювання столу
ua

The Macallan & Whisky Corner.
Gastronomy Pairing Experience

Вечеря The Macallan & Whisky Corner.
Gastronomy Pairing Experience

29 липня о 19:00 запрошуємо Вас на звану вечерю, де кожна страва по-своєму підкреслить неповторний смак віскі The Macallan.

Основна ідея віскі The Macallan — це єднання досвіду майстрів винокурні та майстрів своєї справи різних індустрій.
Для купажу використовували бочки з-під хересу першого і другого наповнення з європейського та американського дуба.

Macallan Edition # 2, 48,2% — бочки обиралися засновниками ресторану El Celler de Can Roca, братами Рока та майстром-дистилятором The Macallan — Бобом Далгарно.

Macallan Edition # 3, 48,3% — бочки обиралися Роже Дав, засновником будинку Roja Parfums і одним з найбільш креативних парфумерів у світі.

Macallan Edition # 4, 48,4% — розроблений майстром купажу Ніком Севіджем, та присвячений відкриттю нового заводу The Macallan у 2018 році. Віскі витримувався в семи різних бочках з європейського та американського дуба, серед яких бочки з чотирьох іспанських виноробів, всіх можливих розмірів, використовуваних зараз The Macallan: Hogsheads, Butts і Puncheons.

Macallan Edition # 5, 48,5% — п’ятий реліз віскі, присвячений широкому спектру природних кольорів The Macallan і складних процесів виготовлення віскі у співпраці з майстрами інституту Pantone Color, — світового експерта в області кольору для створення унікального фіолетового відтінку. “Фіолетовий — найскладніший колір веселки, та він ідеально підкреслює не менш складний процес виготовлення віскі Macallan”, — Лорі Прессман, віцепрезидент інституту Pantone Color.

Macallan Edition # 6, 48,6% — останній реліз серії Macallan Edition, створений на честь природи й фауни, яка багато століть оточує маєток Macallan. Пагорби нагір’я, річка Спей і, звичайно, шотландський лосось, — одна з візитівок Шотландії. Частина прибутку від продажів цього релізу йде на підтримку популяції шотландського лосося.

Надихнувшись ідеями всесвітньо відомих майстрів, Ілля Ульянов і Олег Козловський застосували свої навички в поєднання продуктів, технік приготування та декорування, і створили унікальну вечерю Gastronomy Pairing Experience, яку ми запрошуємо Вас відвідати, занурившись у світ високої кухні та величних напоїв!

Спеціальний гість – Анна Метакса, бренд-амбасадор The Macallan в розвинутих країнах Європи та Греції.

Вартість вечері — 3750 грн.
Вартість вечері для членів Віскі Клубу – 3500 грн.

Дрес-код: Cocktail Attire

Деталі бронювання Ви можете дізнатися за тел.:
+38 050 480 38 03

З нетерпінням чекаємо на зустріч у Whisky Corner!

29, Липень 2021, Четвер

19:00

Купити квиток
БРОНЮВАННЯ СТОЛУ