Пароми, які приходять до Порт Аскейг, що на острові Айла, першою зустрічає віскокурня Caol Ila. Крізь її величезні вікна можна побачити перегонні куби, які зранку переливаються в променях сонця, що сходить. І зразу стає зрозуміло, звідки у віскі Caol Ila золотисто-сонячний колір.
Експерти Всеукраїнського Клубу шанувальників віскі та ресторану Whisky Corner уже зупиняли вибір на віскі Caol Ila, відбираючи бочки для своїх релізів. Незалежно від свого «острівного» характеру, віскі Caol Ila охоче «співпрацює» з винними бочками, а його смак стає глибшим і багатограннішим.
Даний реліз унікальний подвійно. Віскі Caol Ila, відібраний нашими експертами, після 14-річного перебування в бочці з-під бурбона розділили на дві частини. Першу частину розлили в бутилки/пляшки, і одну з них ви бачите зараз. А другу частину помістили в бочку з-під білого портвейну для довитримки. Таким чином, у шанувальників віскі буде унікальна можливість спробувати віскі Caol Ila до та після довитримки у винній бочці та самим оцінити її вплив.